We weten dat je vragen heeft. Indien uw vraag hieronder niet wordt beantwoord ( klik op de vraag voor het antwoord ) stel uw vraag dan per mail aan ons.

faq-infinity-canopy-1 faq-infinity-canopy-2

Kan ik zelf het systeem op maat maken ?

Jazeker, u kunt de aluminium rails op maat maken door er een stukje af te zagen en het doek op de juiste breedte afknippen of snijden.

Wat zijn de standaard maten van een schuifsysteem ?

De breedte is altijd 152 cm, dit is de lengte van de aluminium rail. De panelen zijn 152 cm breed en lengte is 64 cm.
De panelen hangen een klein beetje door dus de effectieve lengte is kleiner, reken ongeveer met 55-58 cm.

Wat zijn vertical drops?

Dit is een gewoon paneel wat u aan 1 of beide uiteinden van het schuifsysteem kunt bevestigen. Het paneel schuift u in de laatste aluminiumrail, dit paneel hangt dan naar beneden, en geeft extra schaduw.

Hoe groot mag een Infinity Canopy zijn?

Infinity Canopy kan worden geconfigureerd zo lang en zo breed als je het nodig is.
Uiteraard moeten er boven het doek voldoende geschikte bevestigingen voor de kabels aanwezig zijn. Bij lange systemen zijn er 3 of meer spandraden en spanschroeven noodzakelijk om het gewicht van het systeem op te vangen en het doorzakken te vermijden.

Ik heb een onregelmatig gevormde ruimte, wat zijn de mogelijkheden ?

Infinity Canopy is het meest geschikt voor rechthoekige en vierkante ruimtes, maar de profielen en panelen kunnen worden verkort of verlengd worden tot bepaalde onregelmatige ruimtes passen . Stuur ons per mail de afmetingen van uw ruimte en wij adviseren u.

Is dit een doe het zelf product ?

Infinity Canopy is een professioneel product maar het is eenvoudig voor iemand met basisvaardigheden te installeren.

Hoe bedien je het luifel ?

Infinty Canopy is net zo eenvoudig als het openen en sluiten van een gordijn. U trekt gewoon de panelen naar voren om dicht te schuiven en schuif terug om te openen .

Kan ik het installeren zonder de draden en binnenshuis ?

Ja je kunt Infinity Canopy koppelen aan een horizontale draagconstructie zoals balken van een buiten pergola of onder het plafond om een verlaagd plafond maken en verfraaien van uw ruimte.

En bij wind ?

In tegenstelling tot andere schaduw systemen vangen de panelen niet veel wind. Maar voor de veiligheid adviseren wij de panelen tegen elkaar te schuiven.

Wat is de levertijd ?

De meeste producten leveren wij binnen enkele dagen wanneer deze in voorraad zijn.

Hoe lang duurt het om te installeren ?

Afhankelijk van de grootte, complexiteit van het ontwerp monteert u een Infinity Canopy in enkele uren Veranderen van panelen voor reparaties of om uw luifel een nieuwe look duurt slechts een paar minuten.

Hoe lang gaat het systeem mee ?

Infinity Canopy is ontworpen om lang mee te gaan. Wij geven 2 jaar garantie, op het gehele systeem.

Hoe onderhoud ik het?

Infinity Canopy is onderhoudsvrij. Normaal onderhouden, verwijderen van vuil op het doek is alles wat nodig is om uw Infinty Canopy in perfecte conditie te houden. De panelen kunnen gemakkelijk worden verwijderd en gewassen indien nodig met milde zeep en water.